Fogtömés

Az elégedett, szép mosoly önbizalmat ad tulajdonosának. Ezzel befolyásolja az egyén szociális és társadalmi kapcsolatainak alakulását, karrierjét, pszichológiai értéke vitathatatlan. A fogászatban az elmúlt időben az esztétikai elvárások kielégítése felértékelődött. A fogtömés révén minimális foganyag elvesztése mellett visszaállítjuk a fog tényleges formáját, mindezt úgy, hogy a tömés a fog természetes színével harmonizáljon.

A Fogtömés anyagai:

Nem mindegy, hogy milyen tömőanyag kerül a fogakba. Rendelőnkben amalgám fogtömést nem készítünk és nem is készítettünk sohasem. Az amalgám tömések cseréjét viszont gyakran elvégezzük. A jó minőségű kompozitból, adhezív technikával készült, rétegenként felvitt esztétikus tömések extrém erőbehatásra sem törnek.

Az ár-érték arány nagyon fontos az elkészült tömések élettartamára vonatkozóan. A kompozitok minősége, ahogy áruk is nagy mértékben változó. Az a fogorvos, aki kicsit is ad a munkája minőségére, megnézi, hogy milyen anyaggal dolgozik. Minél több kritériumnak felel meg egy tömőanyag, annál magasabb az ára. Így sajnos nem sokat lehet várni azoktól a tömőanyagoktól, amik pár ezer forintért készülnek.

Esztétikus fogtömés Budapest IX kerület

Az esztétikus fogtömés a beavatkozás után

Esztétikus fogtömés Budapest IX kerület

A hiányzó fogrész pótlása