Ajánlások

Rólunk írták

Ajánlások – Munkahely váltásomkor jólesett néhány betegem kedves, elismerő sora.

ajanlas-csatlosne

Kedves Zsuzsa!
Legalább 10 éve kezeled a fogaimat, patkolod, szépíted kívánságaim szerint kifogástalanul! Minden jót és sok hűséges beteget kívánok új munkahelyeden is, mert te megérdemled! Remélem marad időd néha majd a régi betegeidre is.
Üdvözlettel:
Csatlósné Ignácz Ildikó
kozmetikus

ajanlas-lazar

Kedves Doktornő!
Ezúton szeretném megköszönni mindazon empátiát, törődést és szakmai profizmust, amit a kezelések alatt tapasztaltam. Már hosszú évek óta tervezem, hogy a félelmemet végre legyőzöm ésmegcsináltatom a fogaimat. Sajnos túl sokáig halogattam, a végeredménnyel viszont maximálisan elégedett vagyok. Tényleg krétafehérré varázsolta a fogszínemet és a beragasztott koronák színétől végre nem tér el. Azóta már megszűnt az a kis enyhe érzékenység is amit a fehérítéssel kapcsolatban éreztem. Nagyon hálás vagyok érte, mert már így nyugodtan, -telve önbizalommal mosolyoghatok.
Köszönettel: Lázár Viktória

ajanlas-racz

Kedves Zsuzsa Doktornő!
Lassan már egy hete, hogy befejezte a kezelésemet, de még csak most jutottam odáig, hogy megköszönjem. Ahogy Önnek is meséltem nagyon aggódtam a beavatkozások előtt, mert félek az injekciós tűtől és a fúrótól. Most utólag már belátom, hogy felesleges volt, csak azt bánom, hogy nem évekkel ezelőtt találtam Önre. Teljesen le vagyok nyűgözve azóta is az új koronáimtól. Mióta beragasztotta folyamatosan mosolygok és az eddig elfojtott beszédkényszerem is az új fogaimnak köszönhetően már a múlté, nem kell végre a megkopott besárgult fogaimat takargatnom.
Szívből köszönök mindent és további jó munkát kívánok.
Rácz Erzsébet, vállalkozó

ajanlas-torok

Azt hiszem kevés ember félt úgy a fogorvostól, mint én. Gyermekkori rossz élmények..
Nagyon megörültem mikor láttam, hogy a közelünkben egy új rendelőben női fogorvos rendel. Egy két ismerőstől kérdezgettem felőle… Nagyon meg voltak vele elégedve. Rászántam magam, a doktornő látta, mennyire félek. Megnyugtatott, még az érzéstelenítő injekciót is úgy kapom, hogy előtte bedörzsöli az ínyemet egy fájdalomcsökkentő sziruppal. Mindent részletesen közöl velem, végig beszél hozzám. Mára egész családomat ismeri és kezeli. Gyermekeimnek, magam példáján okulva, a legjobbat szeretném, s azt, hogy bizalommal, rutinosan járjanak fogorvoshoz. Hálás vagyok az alapos, precíz munkáért, s azért, hogy úgy járhatok fogorvoshoz, mintha meglátogatnék valakit! Ja a lényeg: Dr. Róka Zsuzsáról van szó!
Török Zoltánné és gyermekei

ajanlas-ferencz

Kedves Doktornő!
Az én és a gyermekeim fogait rendszeresen a Doktornő kezeli, legnagyobb megelégedésünkre. Modern és jól felszerelt rendelőjében profi kiszolgálást kapunk, ráadásul a gyerekekkel is kitűnően megérti magát, így gyermekeink sem félnek a fogászati kezelésektől. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!
Dr. Ferencz Géza

ajanlas-dusi

A családom fogorvosát szeretném ajánlani mindenkinek, aki még nem ismeri. A nagy szakmai tudás mellett, egy igen megbízható, pontos, precíz doktornőről van szó. Fontosnak tartjuk a párommal, hogy a megbeszélt időpontot mindig pontosan betartja. Párom ügyvezető igazgató, jó magam gazdasági vezető. Kevés a szabadidőnk így fontos, hogy a megbeszélt időpontban tudjon fogadni. Kultúrált, tiszta a környezete és nagyon figyel a betegre. Igyekszik megoldani, hogy hacsak lehet ne fájjon a beavatkozás. A maximumot hozza ki mindenből. Nagyon türelmes és segítőkész. Mióta a gyerekeimet is a doktornőhöz hordjuk azóta nem félnek a fogászattól. Szeretettel ajánlom mindenkinek a doktornőt.
Dusinszkiné Varga Julianna

 

Lassan 15 éve, hogy először találkoztunk a fogorvosi rendelőben. Akkor még egyetemisták voltunk a férjemmel, amikor megjegyeztük a nevet: Dr. Róka Zsuzsanna, és azonosítottuk őt a precízség, fájdalommentes fogászati kezelés fogalmával.
Azóta eltelt sok esztendő… s ma már a gyermekünk is tudja: Zsuzsa néni, a kedves fogorvos, akinek bármikor, bátran és mosolyogva beleülhet „varázslatos” székébe.
Családunk ajánlja Őt Önnek is, hiszen empátiája és szakértelme által a kellemetlen pillanatok is észrevétlenné válnak.
Kósa Tímea, MFÜ igazgató (35)
Kósa László, református lelkész (36)
Kósa Laca, I. oszt. tanuló (7)