Galéria

fogorvos budapest 9 kerület

Kezelés a Gyöngy Fogászaton Budapesten, a IX. kerületben:
Az ingyenes fogászati konzultáció során, ha fájdalom áll fenn, igyekszünk azonnal orvosolni az acut panaszokat. Ha nincs fájdalom, akkor részletesen megbeszéljük a további szükséges kezeléseket, amiket próbálunk az Ön kérése szerint alakítani. (Kezelési időpont, gyógyulási idő, költségek…)
A fájdalommentes kezelések (foghúzás, gyökérkezelés, tömés, porcelán korona, cirkónium korona készítés) minden alkalommal Lidocain tartalmú zsibbasztó zselé bedörzsölésével kezdődik, így minimális az injekció okozta fájdalom.

 

Fogröntgen budapest

 

Fájdalommentes fogkezelés budapest 9 kerület

Konzultációnk során igyekszünk egyszerűen és oldott hangulatban megbeszélni a szükséges lépéseket és az ezekkel járó költségeket. A kiváló minőségű fogászati anyagok magas beszerzési áraihoz képest igyekeztünk baráti árakat meghatározni, de ezekről az interneten tájékozódva Ön is meggyőződhet. Várjuk rendelőnkbe egy barátságos megbeszélésre, ami ingyenes és semmire sem kötelez!

 

Gyöngy Fogászat

Személyiségemből adódóan könnyen teremtek közvetlen kapcsolatot a pácienseimmel. Azt hiszem a színvonalas szakmai munka mellett az empátia és az emberi oldal nagyon fontos szerepet játszik a hosszútávú, bizalmon alapuló orvos-beteg kapcsolat kialakításában, ezért fontos számomra, hogy betegeim a minőség mellett egy őket megértő közegben kaják meg a szükséges fogászati kezeléseket!

 

fogorvos budapest 9 kerület

A Gyöngy Fogászat a IX. kerület rehabilitált részén, egy irodaház földszintjén lett kialakítva. Az épületbe belépve éjjel-nappali recepciós nyújt segítséget a fogorvosi rendelőbe való bejutáshoz. A kezelés megkezdéséig kényelmesen töltheti el a várakozási időt.